Galéria  

ÜZLETÜNK 2016.

SZEPTEMBER 17-IG

ZÁRVA TART!

 

Elérhetőség

Bemutatóterem:
1087. Budapest, Luther u. 4-6.Tel: (+36-1) 303-1003

Levélcím: 1511. Budapest, Pf. 21.

E-mail: info@szuprazar.hu

Nyitva tartás:
H-Cs: 7.30-14.00
  Biztonságtechnika, vagyonvédelem
 

Biztonságtechnika: Beléptetők, ajtózárak, kapuzárak, biztonsági zárak, erősített zárak, rátétzárak, többpontos bevésőzárak, többpontos rátétzárak, fő-és vezérkulcsos rendszerek, lakatok, erősített lakatok, erősített lakatpántok, hevederzárak, védőpajzsok, redőnyzárak, redőnylakatok, redőny-lakatpántok, fémportál zárak, hengerzárbetétek, törésvédett-zárbetétek, fali- és bútorszéfek, biztonsági ajtó-zárak, tűzálló és vészkijárati ajtózárak, 

Vagyonvédelem: Kapuzárak, elektromos kapuzárak, ajtózárak, védett hengerzárbetétek, védett lakatok, védett kulcsok, programozható kulcsok, programozható zárak, rácsosajtó-zár, fali- és bútor széfek, kulcsos és kombinációs záródású széfek, hengerzárbetétes zárrendszerek, ajtócsukó olajfékek,

A magyarországi piacon szélesebb termékválasztékkal szeretnénk biztosítani a korábbi és jövendőbeli megrendelőinknek azt a már meg szokott színvonalat, minőséget, melyet a Szupra-zár kft. partnerei az elmúlt évtizedben már megismerhettek.
Szállítási készségünk kiterjed minden olyan beléptetéssel, biztonsági zárással, értékmegőrzéssel, tűzgázló és menekülési ajtókkal kapcsolatos termékekre, amelyekre Önöknek az üzemeltetés során szükségük lehet. Az eddigi gyakorlatnak megfelelően szolgáltatásunk igazodik az Önök igényeihez a beépítést, javítást, karbantartást illetően.
Az általunk ajánlott termékek, a teljesség igénye nélkül:

 • Főkulcsos zárrendszerek, zárbetétek, a zárrendszerhez integrálható lakatok:
  Mechanikus és transponderes kulcsok, mechanikus és mechatronikus zárbetétek
 • Bevésőzárak, biztonsági zárak, biztonsági lakatzárak:
  Nagybiztonságú zárási rendszerek, zajtompított záródású zártestek, szállodai üzemeltetéshez nagymélységű bevésőzárak
 • Pánikzárak, tűzgátló ajtózárak
 • Ajtócsukók (hidraulikus olajfékek)
 • Beléptető rendszerek
  Átfogó rendszer a beléptetéshez, a biztonsághoz, a szervezeti megoldásokhoz, érintésmentes azonosítási lehetőségekkel
 • Szállodai ajtózár rendszerek
  Mechanikus, mechatronikus és elektronikus Hotel-zár rendszerek. A vendégszobákhoz automatikus záródású mechanikus bevésőzárak, pánikfunkciós nyitással.
Kilincs vasalatok PASOTTI-Forme kilincs vasalatok.

Kérjük forduljonak bizalommal munkatársainkhoz, akik személyesen vagy akár telefonon keresztül is készséggel állnak az Önök rendelkezésére.
 
  Honlap: Dimensions Kft.